NELSON GARDEN

line22

Vi tar Nelson Garden ut i Europa digitalt

UTMANINGEN

line

Nelson Garden är Nordens ledande aktör inom odling och ett välkänt varumärke hos Nordiska hushåll

2019 bestämde sig Nelson Garden för att göra en global satsning på tillväxt genom internationalisering.

Comdeva är sedan dess strategisk partner åt Nelson Garden med huvudansvaret för driftsättning av en global, digital tillväxtstrategi inom e-handel, marknadsplatser, digitala återförsäljare (etail), marknadsföring och operativ drift av logistik, teams m.m. Läs mer om vårt arbete längre ner på sidan.

Vill du också öka din försäljning? Kontakta oss idag för en kostnadsfri workshop. 

Nelson garden

KUNDER VI HJÄLPT SKAPA DIGITAL TILLVÄXT

Våra kunder kommer från olika branscher och är alltifrån start-ups till stora etablerade företag. Gemensamt för alla är viljan och önskan om att växa och utveckla digitala affärer.

RESULTATET.

E-handel

Vi ansvarar för driftsättning av en storskalig e-handelsplattform och integration mot närliggande system. Vi har också huvudansvaret för allt operativt arbete i driftsfasen.

Vi jobbar end-to end från marknadsföring till konvertering och eftermarknad. Vårt tydliga mål är snabb tillväxt i Europa.

Etail

Vi har satt upp ett duktigt säljteam som bearbetar och konverterar i den digitala återförsäljarkanalen i Europa. Vi har arbetat med kartläggning av marknader, utveckling av erbjudanden och fokuserat på att leverera snabba resultat i form av nya digitala etail kunder.

Global Marketplace

Vi ansvarar för Nelson Gardens närvaro på globala marknadsplatser.

Operativ anpassning & drift

Vi är en del av teamet internt och arbetar kontinuerligt med att utveckla den organisatoriska förmågan, system och processer för att klara av att snabbt skala upp leveranskapaciteten när den digitala ordermängden ökar.