WEBBUTVECKLING

Vi har stenkoll på allt som rör webbutveckling. Vi erbjuder tjänster som stärker affärsnyttan för din hemsida genom design, utveckling samt underhåll. Oavsett vilken typ av webbutveckling ni behöver, om det gäller en ny webbplats, webbtjänst eller har en befintlig sida som behöver vidareutvecklas så kan vi hjälpa dig. Vi besitter lång erfarenhet av webbutveckling och har många utförda webbprojekt bakom oss. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad eller har några funderingar kring tjänsterna.

VAD INNEBÄR WEBBUTVECKLING?

Webbutveckling är ett samlingsnamn kring allt som rör uppbyggandet av webbplatser samt hur den fungerar. Detta omfattar programmering av servrar, design, systemutveckling och uppbyggandet av databasen. Det kan vara allt från skapandet av enkla HTML filer till mer komplicerade hemsidor. Webbutvecklingen växer och blir hela tiden en viktigare del hos företag som vill synas digitalt och i verkligheten. För att ditt företag ska lyckas med digitaliseringen krävs det en bra utvecklad webbplats som sätter användarna i fokus av utvecklingsprocessen. Inom webbutveckling måste man helt enkelt ta hänsyn till både tekniken och användarna för att kunna lyckas utforma en fungerande webbplats. Vi på Comdeva har en bred kompetens inom ämnet webbutveckling och kan tillhandahålla många olika delar för en välutvecklad hemsida.

Webbutveckling

UX & WEBBDESIGN

För att öka konverteringen och användarvänligheten på våra kunders hemsidor så hjälper vi till att A/B testa samt utvärderar vad som fungerar i deras UX.

KONVERTERINGSOPTIMERING

När vi jobbar med konverteringsoptimering gör vi det för att öka verksamhetsnyttan för våra kunder. I tjänsten medföljer en del åtgärder för att skruva på alla flöden och optimera kopplingar för ett effektivare konverteringflöde.

HEMSIDA FÖRETAG

För att lyckas med sin digitala strategi krävs det att man har en snygg, användbar och tekniskt anpassad hemsida. Med hjälp av olika CMS system skapar vi profilerade hemsidor som är användarvänliga, lättnavigerade och estetiskt tilltalande för våra kunders användare.

VÅRA TJÄNSTER INOM WEBBUTVECKLING

Vill du utveckla din hemsida inom Sverige, Norden eller Europa? Vi på Comdeva erbjuder både helhetslösningar och skräddarsydda lösningar när det kommer till webbdesign och webbutveckling oavsett om det gäller i Sverige, Norden eller Europa. Vi kan även vara ditt tillfälliga stöd inom områdena samt bli din utvecklingsavdelning vid återkommande behov inom webbutveckling. Vid varje nytt projekt ser vi till att analysera kundens befintliga webbplats för att tydliggöra mer exakt vad som behöver åtgärdas och vad det kommer kosta.

Vi har koll på hur den tekniska biten ser ut vid byggandet av webbplatser. Tekniken och tillgängligheten på webbplatsen är idag en viktig del av kommunikationen. För att webbplatsen ska lyckas ranka högt på Google behöver programmeringen och back end vara optimerad och korrekt tekniskt anpassad.