Tjänster / Webbutveckling / Hemsida företag

HEMSIDA FÖR FÖRETAG

Comdeva har specialister i alla områden av digital marknadsföring. En snygg, användbar och tekniskt anpassad hemsida för ert företag är en viktigt del i en lyckad digital strategi. Med hjälp av WordPress Joomla och andra CMS system kan idag stort sett vem som helst skapa en snygg, och funktionell hemsida för företag. För att sticka ut och synas på krävs mer än någonsin. Det är där Comdeva kommer in och hjälper ditt företag att synas genom bruset av information. Att hemsidan för företaget är användarvänlig, lätt att navigera och estetiskt tilltalande är endast en del av huruvida den kommer driva trafik eller affärer. För att hemsidan för företaget ska ranka högt på Google behöver programmeringen och back end vara optimerad och tekniskt anpassad.

Hemsida företag

Kassasystem för E-handel

line

I modern e-handel är smidig checkout ett krav för bra konverteringfrekvens på e-handel och. Kunderna förväntar sig att checkout ska gå snabbt, vara tryggt och smidigt. För att era besökare ska konverteras till kunder behöver en sömlös integration med kassasystem som Klarna och Paypal finnas på plats och göra det enkelt för kunderna att genomföra sina köp. Våra webbutvecklare har erfarenhet av hemsidor för företag med verktyg som WooCommerce, Abicart, Shopify, Episerver och i stort sett alla etablerade system på marknaden.

Lyft din E-handel med webbutveckling

Comdevas webbutvecklare är vana att ta sig an utmaningar inom hemsida för företag i alla branscher. Behöver er hemsida  för företaget eller webbshopen snyggas till och moderniseras, konverteringsoptimeras, byta e-handelsplattform, kodas om eller vill önskar ni att en kunnig person gör en analys av vad
som kan förbättras? Comdeva tillhandahåller konsulter med bred kompetens inom webbutveckling och front end samt back end development.

hemsida företag
Hemsida företag

System och integration för webbutveckling

line

Alla etablerade verksamheter har idag en egen hemsida för företaget och ofta är det inte en helt ny sida som är aktuellt. Våra utvecklare har kompetens av samtliga etablerade plattformar såsom WordPress, Episerver, Joomla med integrationer i kassa och affärsstödsystem som SAP, Klarna med mera. Våra konsulter är vana att programmera direkt i HTML, CSS, PHP och med API för olika systemintegrationer samt javascript.

Idag räcker inte att ha ett väl system utan kraven på integration och att systemen är sammankopplade blir större och kunder förväntar sig ett sömlösa system som pratar med varandra. Många gånger saknar hemsidan för företaget integration mellan system men med rätt API och med kunniga utvecklare så går det mesta att lösa.
Ibland kan det krävas många timmars arbete att få systemen integrerade. I ett dessa fall kan Comdeva även tillhandahålla en analys för kostnadseffektivitet. Med andra ord, kommer de timmarna vi lägger ned på utveckling av hemsidan för företaget i slutändan spara pengar?

Webbutveckling för enterprisekunder eller hemdsida för småföretagare

Våra kompetenser kommer från många olika bakgrunder där våra konsulter har erfarenhet av hemsida för småföretagarkunder och enklare uppdrag till stora enterprisekunder med produktutbud på tusentals produkter och undersidor. Oavsett hur stort eller litet ert projekt eller hemsida för företaget är så kan Comdeva tillhandahålla resurser som lyfter er digitala tillväxt, ökar er försäljning eller stärker er digitala närvaro. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri audit på er hemsida för företaget eller om du önskar offert på ny hemsidan eller helt enkelt vill bolla ideér med oss. Vi bokar in en förbehållslös videomöte och workshop på ca en timme där vårt team tillsammans mer er ser över vilken potential som finns i erat webbprojekt.
Välkommen!

Utvalda kundcases

line22

Några av våra hemsidor för företag.