comdevas logotyp
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Lär känna oss på Comdeva – Princesa

Säg hej till Princesa! 👋

Möt Princesa, med många års erfarenhet inom mode- och textilbranschen. När hon inte erövrar den digitala arenan, letar hon ivrigt efter fynd på huvudstadens loppisar och second-hand-butiker. För allt från digital tillväxt till vintagerådgivning, är Princesa ditt kreativa bollplank. 🛡️🏰 🚀

En dag på jobbet med Princesa:

Välkommen till en ny vecka, fylld med möjligheter och utmaningar! Som Senior Growth Lead på Comdeva är ingen dag den andra lik. Idag ska jag ta er med på en resa genom en måndag och visa hur en dag ser ut för mig på Comdeva 👩‍💻.

Min dag inleds med ett klassiskt veckomötet med det fantastiska teamet på Comdeva. Vi går genom den kommande veckan och det bjuds oftast på skratt från min kollega Robin (har du möjligheten så tveka inte att roa dig med en av hans många historier) 

Efter vårt möte är det dags att sätta igång med Comdevas egna growthplan och ramverk. Att jobba med planen för 2024 är en spännande uppgift som kräver både analytiskt tänkande och kreativitet. Just i denna fas så handlar det om siffror, kanske inte så kreativt men ack så viktigt. Vi har satt upp ett tydligt ramverk med nyckeltal som hjälper oss att utvärdera vår prestation. Dessa måttstockar ger oss möjligheten att mäta vår tillväxt och justera vår kurs när det behövs. 

Strax efter lunch är det dags att byta fokus. Den här gången går vi igenom design mock-ups för en kund. Jag sitter också operativt och jobbar med våra kunder, vilket alla gör på bolaget. Som Senior Growth Lead är jag både analytisk och kreativ, och på Comdeva uppmuntras och uppskattas båda sidor av mig.

Ena dagen kan jag skapa färgteman och sätta visuella riktlinjer som ska stärka olika varumärken. Andra dagar nördar jag ner mig i olika KPI-ramverk och hur vi kan bygga upp ett systematiskt sätt att arbeta, ibland händer allt på samma dag men det är just den dynamiken och mångsidigheten i mitt arbete som håller mig inspirerad. 

På Comdeva vet vi att förändring är konstant och att vår förmåga att anpassa oss och växa är nyckeln till vår framgång. Ingen dag är sig lik och det är det som gör vårt arbete så spännande. Jag älskar att vi inte är rädda för att utforska nya idéer, ställa frågor eller utmana oss själva.

Så, vad kan du förvänta dig från oss? Möjligheter, utveckling och ett engagemang för både medarbetare och kunder. 

Tack för att du följde med mig på min måndag som Senior Growth Lead på Comdeva. Låt oss ta oss an veckan tillsammans och skapa något fantastiskt!

Läs mer om hur vi hjälper våra kunder här

Dela inlägget

comdeva-andreas-olssen

Hitta vägen framåt med oss.

Andreas Olssén

comdeva-andreas-olssen

Relaterade inlägg

Direkt influgen från Nya Zeeland. En entreprenör som sålt miljoner meter sporttejp på

I stundande högtid tänkte vi på Comdeva passa på att önska er en

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Kontakta oss