comdevas logotyp
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Pressmeddelande: Scale Up Enköping – En ny plattform för idéer, coachning och kunskap om tillväxt

Enköping, Torsdag 14 mars

Företagarna i Enköping och Comdeva AB lanserar Scale Up Enköping, ett nyskapande initiativ avsett att stödja och främja tillväxten hos företag i Enköping. Med en gemensam vision att erbjuda praktisk hjälp och resurser för företag som strävar efter tillväxt och expansion, syftar Enköping Scale Up till att vara en katalysator för tillväxt i Enköping.

Scale Up Enköping är en regelbunden serie av evenemang som äger rum fyra gånger per år, med varje tillfälle fokuserat på ett unikt tema kopplat till tillväxtfrågor. Genom att erbjuda en kombination av expertkunskap, verktyg, och affärsmodeller, tillsammans med värdefullt nätverkande och individuell coachning, strävar initiativet att skapa en gynnsam miljö för företagare som vill skala upp sitt företag till nya nivåer.

”För att lyckas i dagens konkurrensutsatta affärsklimat är tillväxt en avgörande faktor för företagens långsiktiga framgång”, säger Per Alamiekkoja från Företagarna i Enköping. ”Genom Enköping Scale Up vill vi ge våra lokala företag de verktyg och resurser de behöver för att ta nästa steg i sin affärsresa och uppnå sina tillväxtmål.”

Michael Töråsen, VD för Comdeva AB, delar denna vision och tillägger: ”Vi är övertygade om att genom att erbjuda en plattform för kunskapsutbyte, affärsstöd och personlig coachning kan vi hjälpa företagare att navigera genom de utmaningar och möjligheter som en tillväxtresa innebär.

För ytterligare information om Enköping Scale Up och hur man deltar i kommande evenemang, vänligen besök www.scaleupenkoping.se

Dela inlägget

comdeva-andreas-olssen

Hitta vägen framåt med oss.

Andreas Olssén

comdeva-andreas-olssen

Relaterade inlägg

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Kontakta oss