SEMINARIUM

Allt du behöver veta om AI!

Välkommen till en banbrytande föreläsning som kommer att revolutionera din affärsverksamhet med hjälp av artificiell intelligens!

AI är inte längre bara en futuristisk dröm, det är en realitet som förändrar spelplanen för företag över hela världen. Under vår föreläsning kommer du att få insikt i de senaste innovationerna inom AI och hur du kan implementera dem i din egen verksamhet för att driva tillväxt, förbättra effektiviteten och få konkurrensfördel gentemot dina konkurrenter.

Vi kommer att ge dig en fördjupad förståelse för hur AI fungerar och visa dig konkreta exempel på hur det kan tillämpas inom olika områden av ditt företag.

Missa inte chansen att göra en djupdykning inom AI och ta din verksamhet till nya höjder!

Seminariet är kostnadsfritt och frukost ingår ☕

dalle-koraller

Bonustillfälle:

  • Onsdag 7 juni
  • 08.00 - 09.00

UX

User experience, eller användarupplevelse på svenska, handlar om att förstå vad kunden vill veta och göra på en webbplats. Utifrån det bygger och optimera vi webbplatsen så att kunden leds rätt i sin köpresa.

Läs mer om UX >

E-HANDEL

Vill du ta din verksamhet ut på nätet? Vi på Comdeva erbjuder skräddarsydda lösningar för produktion och utrullning av e-handel.

Med erfarenhet av e-handelsprojekt inom både Sverige och Europa kan vi sätta upp en långsiktig hållbar strategi för din satsning på e-handel.

Vid varje nytt projekt går vi igenom dina förutsättningar och mål för att tydliggöra mer exakt vad som behöver åtgärdas och vad det kommer att kosta.

Kontakta oss så berättar vi mer >

WEBBPRODUKTION

För att lyckas med sin digitala strategi krävs det att man har en snygg, användbar och tekniskt anpassad hemsida. Med hjälp av olika CMS system skapar vi profilerade hemsidor som är användarvänliga, lättnavigerade och estetiskt tilltalande för våra kunders användare.

Läs mer om webbproduktion >

KONVERTERINGSOPTIMERING

För att öka antalet actions från dina besökare, till exempel köp i e-handel eller kontakt via formulär, så testar vi olika typer av texter, knappar och annat innehåll, så kallat A/B-testning. Det gör att vi kan utvärdera vad som fungerar och inte.

Läs mer om konverteringsoptimering >