Vi på Comdeva är experter på
digital tillväxt

Vi startade Comdeva 2016 med en mission - Att vi ska bli bäst på att skapa digital tillväxt för våra kunder. Och det är det vi gör idag. Vi har mängder med goda exempel på att vi är med och skapar tillväxt tillsammans med våra kunder.

VD och grundare Michael Töråsen

Vår värdegrund.

OM OSS

Inom Comdeva har vi samlat seniora koncernchefer, försäljningschefer, duktiga projektledare, e-handels entreprenörer, webbutvecklare, social media gurus, seo människor, dataanalytiker och konverteringsexperter i ett multidisciplinärt team redo att hjälpa Er med tuffa utmaningar med resultatet i fokus.

VAD VI TROR PÅ

Vi är riktiga nördar på digital tillväxt. Från nulägesanalys till att sätta en strategi, till att driftsätta plattformar och sedan börja arbeta med utvecklingen av en digital närvaro. Vi är med praktiskt och vrider och vänder, samlar data och analyserar - Och det är bara en sak som räknas det är tillväxt. Växer vi så gillar kunderna det vi gör. Växer vi inte så växer någon annan

Vi tror på att vara riktigt passionerade kring teamat att skapa digital tillväxt. Det omfattar alla discipliner från marknadsföring till konvertering och kundlojalitet. Och det finns inget som går upp mot att fira tillsammans med våra kunder, gemensamma framgångar, tydliga resultat där vi har varit med och lagt grunden för utfallet.

Om oss

VILKA VI ÄR

Vi vill vara en långsiktig partner för våra kunder - För vi tror inte att det går att skapa tillväxt över en natt. I varje fall inte om den skall vara bestående. Tillsammans med våra kunder sätter vi ambitiösa mål, vi utvecklar och driver innovation. Vi är med och skapar den där entreprenöriella kraften som krävs för att flytta berg. Vi exekverar och projektleder och skapar på så sätt kraft i våra kunders organisationer mot mål och resultat.

HISTORIA

Comdeva grundades år 2016 i ett stort behov av att hantera frågor kring hur man genomför digitalisering av verksamheter.

FILOSOFI

Som bolag är vi väldigt resultatorienterade och hands on.

VISION

Det finns inget roligare och mer stimulerande än att gå och lägga sig med vetskapen om att vi har hjälpt ett företag och dess anställda att lyckas i sin digitala satsning. 

COMDEVA I KORTHET.

Comdeva är idag ett växande företag i kategorin Digital tillväxt. Det vi fokuserar på är helt enkelt att hjälpa de företag som idag saknar en digital tillväxtstrategi eller som har en strategi som inte fungerar.

Vi är sprungna ur operativt management av e-handelsbolag, Vi har jobbat med distribution, försäljning, konkreta lagerfrågor, logistik och vi har slitit med lönsamhet, returfrågor och slimmade plattformsbudgetar. För oss är det bara en sak som räknas. Vi sätter en digital tillväxtplan och sen börjar vi arbeta steg för steg mot målet.

Det är det vi lever för varje dag.