KUNDRESA

UTBILDNING

Så skapar du en kundupplevelse i världsklass!

Nu bjuder vi in till en unik möjlighet att lära dig hur du kan skapa en kundresa i världsklass.

En kundresa börjar med det första mötet, tanken eller problemet. Kundresan sträcker sig genom varje steg, varje touchpoint och varje ögonblick av interaktion mellan ditt företag och dina kunder. En väl utformad kundresa är nyckeln till att stödja din potentiella kund i alla faser av köpprocessen. Dessutom hjälper det dig att bygga starka och långvariga kundrelationer som inte bara ökar försäljningen, utan också skapar ambassadörer för ditt varumärke.

Under vår föreläsning kommer du att få lära dig de mest effektiva strategierna och taktikerna för att skapa en kundresa i världsklass. Vi kommer att utforska de senaste trenderna och bästa praxisen inom kundupplevelse och kundlojalitet. Genom konkreta exempel och inspirerande berättelser kommer vi att visa dig hur du kan överträffa dina kunders förväntningar och leverera en kundresa som lämnar ett varaktigt intryck.

Missa inte chansen att ta ditt företag till nästa nivå! Anmäl dig till vår föreläsning  "Så skapar du en kundresa i världsklass!" och låt oss tillsammans utforska den spännande världen av exceptionella kundresor. Med denna föreläsning investerar du både i dig själv och ditt företags framgång. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att bli en mästare inom kundupplevelse!

Fördjupningen är kostnadsfri och frukost ingår! ☕

Comdeva (38)

Fördjupningstillfälle 8 av 8:

  • Måndag 15 maj
  • 08.00 - 09.00