comdevas logotyp
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

GrowMe

Få fler kunder genom att synas högt på google, med träffsäker SEO

I en digital era där synlighet är nyckeln till framgång, erbjuder vi nu möjligheten för företagare att fördjupa sina kunskaper i SEO och sökmotoroptimering. Vår frukostutbildning, ”Få fler kunder genom att synas högt på Google”, är designad för att ge dig verktygen och insikterna som krävs för att effektivt förbättra din närvaro på webben och därmed driva mer trafik och kunder till din verksamhet.

Datum och tid: 19:e april, kl. 08:00 – 09:15
Plats: Vår moderna konferenslokal, på Gustav Dahléns gata 9a, Enköping
Innehåll: Denna en dryga timmes utbildning täcker grunderna i SEO för sökordsanalys och innehållsoptimering. Du kommer att få lära dig hur Google rankar sidor och hur du kan använda denna kunskap för att lyfta din webbplats högre upp i sökresultaten. Vi bjuder på våra bästa tips och insikter!
För vem? Utbildningen är idealisk för små till medelstora företag, entreprenörer, och marknadsförare som vill öka sin digitala synlighet och attrahera fler kunder.

Varför delta?

  • Förstå hur SEO kan transformera din affär och öka din kundbas
  • Lär dig praktiska tips och strategier som du kan applicera direkt
  • Nätverka med andra företagare och dela erfarenheter och idéer

Platserna är begränsade för att säkerställa en interaktiv och personlig upplevelse för alla deltagare. Vi uppmuntrar dig att boka din plats så snart som möjligt för att garantera din deltagelse.

Så anmäler du dig: För att anmäla dig till utbildningen, fyll i formuläret på denna sida. Ange ditt namn, företagsnamn, och kontaktuppgifter vid anmälan.

Miss inte denna chans att ta din närvaro på nätet till nästa nivå. Boka din plats idag och ta ett steg närmare att förvandla hur potentiella kunder ser ditt företag online!

Anmäl dig

Vill ni kickstarta er tillväxtresa?

Kontakta oss idag så är ni ett steg närmre att omvandla dagens utmaningar till morgondagens möjligheter. 

 
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Kontakta oss