comdevas logotyp
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Jobba hos oss

Välkommen till ett vinnande digitalt tillväxtteam

Jobbar du med growth hacking idag? Kan du allt om digitala kundresor? Har du arbetat med verksamhetsutveckling? Är du drottning på sociala medier? Förstår du UX som ingen annan? Är du en erfaren projektledare inom IT? Vi söker hela tiden duktiga medarbetare och samarbetspartners inom ett flertal områden.

Varför jobba på comdeva?

2016 startade vi Comdeva med en mission – att bli bäst på digital tillväxt i Norden. Det är väl inte så unikt kanske du tänker. Men faktum är att det är väldigt få aktörer i branschen som faktiskt är med hela vägen och driver konkret tillväxt.

En tillväxtstrategi, en plattform eller en hemsida är bara startpunkten för din digitala tillväxtresa. Vi stannar inte där utan vi är med hela vägen tills dess att vi ser konkret tillväxt.

Inom Comdeva har vi samlat seniora koncernchefer, försäljningschefer, duktiga projektledare, e-handelsentreprenörer, webbutvecklare, social media gurus, seo-experter, dataanalytiker och konverteringsoptimerare i ett multidisciplinärt team redo att hjälpa våra kunder med tuffa utmaningar med resultatet i fokus.

Du kommer vara en del av ett passionerat team som har kul tillsammans. Join the digital revolution!

Vi arbetar med de vassaste verktygen, ger dig rätt förutsättningar för att lyckas, utmanande mål och belöningar längs vägen.

Vi skapar mening och syfte för våra anställda. Vi utvecklar våra anställda att bli så bra de någonsin kan bli.

LIA på Comdeva

Som LIA-student hos Comdeva kastas du in i hetluften i flera spännande projekt och kunder. Vi har kunder i många olika branscher och bolagsstorlekar vilket skapar en dynamisk miljö där det alltid finns utmaningar att jobba smart och långsiktigt skapa tillväxt och tilltro på olika vis. Det innebär att du som student erbjuds en engagerande och lärande miljö med uppgifter som både berikar och utmanar dina kompetenser. Vi jobbar backend, frontend samt hjälper våra kunder utveckla sin affär och varumärke mot slutkund. Vill du också göra din LIA på Comdeva eller skriva ditt examensprojekt hos oss? Skicka in en spontanansökan idag.

Comdeva_Rebecka_2

Välkommen in med spontanansökan

Vi söker nya medarbetare till Comdeva. Har du erfarenhet inom digital marknadsföring, growth, e-handel, UX-design eller digital kommunikation? Då ska du skicka in en spontanansökan!
 
Det finns goda möjligheter att skräddarsy en tjänst som passar dig. Du behöver inte skicka något CV, bara fyll i formuläret så hör vi av oss!
comdeva-andreas-olssen
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Kontakta oss