Välkommen till ett vinnande digitalt tillväxtteam

Jobbar du med growth hacks idag? kan du allt om digitala kundresor?  Har du arbetat med verksamhetsutveckling? Är du drottning på sociala medier?  Förstår du UX som ingen annan? Är du en erfaren projektledare inom IT? Vi söker hela tiden duktiga medarbetare och samarbetspartners inom ett flertal områden. Skicka oss ett mail eller ring så hör vi av oss.

Varför jobba på Comdeva?

2016 startade vi Comdeva med en mission - Att bli bäst på digital tillväxt i Norden. Det är väl inte så unikt kanske du tänker. Men faktum är att det är väldigt få aktörer i branschen som faktiskt är med hela vägen och driver konkret tillväxt.

En tillväxtstrategi, en plattform eller en hemsida är bara startpunkten för din digitala tillväxtresa. Vi stannar inte där utan vi är med hela vägen tills dess att vi ser konkret tillväxt.

Inom Comdeva har vi samlat seniora koncernchefer, försäljningschefer, duktiga projektledare, e-handels entreprenörer, webbutvecklare, social media gurus, seo människor, dataanalytiker och konverteringsexperter i ett multidisciplinärt team redo att hjälpa våra kunder med tuffa utmaningar med resultatet i fokus.

 

Du kommer vara en del av ett starkt passionerat team som har extremt kul tillsammans. Join the digital revolution!

Vi arbetar med de vassaste verktygen, ger dig rätt förutsättningar för att lyckas, utmanande mål och belöningar längs vägen.

Vi skapar mening och syfte för våra anställda. Vi utvecklar våra anställda att bli så bra de någonsin kan bli.

Vi söker digitala talanger och samarbetspartners ?

Tveka inte att ta kontakt - Det kan vara det bästa du gjort!