LEDIGA TJÄNSTER

Sedan starten har vi på Comdeva haft våra kunders tillväxt i fokus. För att ligga i framkant så söker vi ständigt efter kompetenser inom digital tillväxt, konverteringsoptimering och growth hack. Har du tidigare erfarenhet av online marketing och söker ett digital marknadsförings jobb. Tveka inte att söka någon av våra lediga tjänster nedan eller skicka en spontanansökan till [email protected].se med ämnet: Spontanansökan.

Lediga tjänster just nu

SEO-Specialist
Ansök här:

SEO-Specialst

På Comdeva innebär rollen som SEO-specialist att planera, utveckla, analysera, styra och genomföra projekt inom sökmotoroptimering. Vi har kunder inom många branscher (både B2B och B2C) som ser digital marknadsföring som en värdefull satsning. Med andra ord, det är en bred roll med varierande och utmanande arbetsuppgifter!

Säljare eCommerce Enköping HQ
Ansök här:

saljare-ecommerce-comdeva

Vill du också vara med och forma ett snabbt växande företag? 🚀 Vi på Comdeva söker just nu en Säljare för eCommerce i Enköping, är du en stjärna på försäljning och en digital doer så ansök enkelt direkt 👇

Talanger.

2016 startade vi Comdeva med en mission - Att bli bäst på digital tillväxt i Norden. Det är väl inte så unikt kanske du tänker. Men faktum är att det är väldigt få aktörer i branschen som faktiskt är med hela vägen och driver konkret tillväxt.

En tillväxtstrategi, en plattform eller en hemsida är bara startpunkten för din digitala tillväxtresa. Vi stannar inte där utan vi är med hela vägen tills dess att vi ser konkret tillväxt.

Inom Comdeva har vi samlat seniora koncernchefer, försäljningschefer, duktiga projektledare, e-handels entreprenörer, webbutvecklare, social media gurus, seo människor, dataanalytiker och konverteringsexperter i ett multidisciplinärt team redo att hjälpa våra kunder med tuffa utmaningar med resultatet i fokus.