SPONTANANSÖKAN

Vi söker nya kollegor!

Vi söker nya medarbetare till Comdeva. Har du erfarenhet inom digital marknadsföring, growth, e-handel, UX-design eller digital kommunikation? Då ska du skicka in en spontanansökan!
 
Det finns goda möjligheter att skräddarsy en tjänst som passar dig. Du behöver inte skicka något CV, bara fyll i formuläret så hör vi av oss!
comdeva-personal-16-9

Varför jobba på Comdeva?

2016 startade vi Comdeva med en mission - att bli bäst på digital tillväxt i Norden. Det är väl inte så unikt kanske du tänker. Men faktum är att det är väldigt få aktörer i branschen som faktiskt är med hela vägen och driver konkret tillväxt.

En tillväxtstrategi, en plattform eller en hemsida är bara startpunkten för din digitala tillväxtresa. Vi stannar inte där utan vi är med hela vägen tills dess att vi ser konkret tillväxt.

Inom Comdeva har vi samlat seniora koncernchefer, försäljningschefer, duktiga projektledare, e-handelsentreprenörer, webbutvecklare, social media gurus, seo-experter, dataanalytiker och konverteringsoptimerare i ett multidisciplinärt team redo att hjälpa våra kunder med tuffa utmaningar med resultatet i fokus.

Du kommer vara en del av ett passionerat team som har kul tillsammans. Join the digital revolution!

Vi arbetar med de vassaste verktygen, ger dig rätt förutsättningar för att lyckas, utmanande mål och belöningar längs vägen.

Vi skapar mening och syfte för våra anställda. Vi utvecklar våra anställda att bli så bra de någonsin kan bli.