comdevas logotyp
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

GrowMe

Myter om marknadsföring

Vi vet att världen av marknadsföring snabbt kan bli komplicerad med alla de myter och missförstånd som florerar. Därför kommer denna GrowMe fokusera på att utforska och slå hål på några vanliga myter om marknadsföring och tillväxt och ge dig de verktyg och tekniker du behöver för att effektivt navigera i din marknadsföringsstrategi.

Datum och tid: 17:e maj, kl. 08:00 – 09:15
Plats: Vår moderna konferenslokal, på Gustav Dahléns gata 9a, Enköping

För vem? Utbildningen är idealisk för små till medelstora företag, entreprenörer, och marknadsförare som vill öka sin digitala synlighet och attrahera fler kunder.

Varför delta?

  • Utmana befintliga föreställningar: Lär dig vad som verkligen fungerar i dagens digitala marknad.
  • Praktiska insikter: Få handfasta råd och strategier som du kan tillämpa direkt för att förbättra dina marknadsföringsinsatser.
  • Nätverka med andra företagare och dela erfarenheter och idéer

Platserna är begränsade för att säkerställa en interaktiv och personlig upplevelse för alla deltagare. Vi uppmuntrar dig att boka din plats så snart som möjligt för att garantera din deltagelse.

Så anmäler du dig: För att anmäla dig till utbildningen, fyll i formuläret på denna sida. Ange ditt namn, företagsnamn, och kontaktuppgifter vid anmälan.

Miss inte denna chans att ta din närvaro på nätet till nästa nivå. Boka din plats idag och ta ett steg närmare att förvandla hur potentiella kunder ser ditt företag online!

Anmäl dig

Vill ni kickstarta er tillväxtresa?

Kontakta oss idag så är ni ett steg närmre att omvandla dagens utmaningar till morgondagens möjligheter. 

 
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Kontakta oss