KITS CONTRACTOR AB

line22

Kits Contractor valde oss som sin digitala partner

"

Efter att vi kom i kontakt med Comdeva så började vi snabbt ett intensivt samarbete ang en ny hemsida, vi på Kits Contractor AB nådde snabbt vårat uppsatta mål. Comdeva svarar alltid upp snabbt på önskemål
och hjälper oss att få fram vårat budskap på ett professionellt sätt."

Johan Kits, VD

UTMANINGEN

line

År 2011 startades entreprenörsbolaget Kits Contractor i Enköping. Bolagets arbete innefattade då allt från grundarbete till färdig platta av nybyggnation samt sprängning och spräckning. Sedan 2013 har de även kompletterat sin verksamhet med återvinning av material.

Vi på Comdeva har sedan hösten 2020 fått vara en strategisk rådgivare och partner när det kommer till Kits Contractors digitala strategi. Grundaren kontaktade oss i hopp om att öka varumärkeskännedomen, försäljning och trafiken in hemsidan. Vår bedömning var att det fanns en stor potential för Kits Contractor att öka sin försäljning och trafik med hjälp av en tydlig strategi och en ny hemsida.

Vill du också öka din försäljning? Kontakta oss idag för en kostnadsfri workshop. 

Kits Contractor

KUNDER VI HJÄLPT SKAPA DIGITAL TILLVÄXT

Våra kunder kommer från olika branscher och är alltifrån start-ups till stora etablerade företag. Gemensamt för alla är viljan och önskan om att växa och utveckla digitala affärer.

RESULTATET

Vi har från start varit med och producerat deras hemsida och implementerat betydelsefulla plattformar. Vi har även skapat annonser i sociala medier och Google Ads som även ingår i det löpande arbetet vi har tillsammans med dem idag. Allt vårt arbete har bidragit till en kraftig ökning av besökare in på den nya hemsidan och en stor ökning i antalet leads.