SILÉNS SVETS & SMIDE

line22

Siléns Svets & Smide väljer Comdeva som digital partner

"

Samarbetet med Comdeva har gjort så att vi ökat våra förfrågningar på balkongräcken med 200% på 3 månader."

Thommy Silén, VD

UTMANINGEN

line

Siléns Svets & Smide är ett familjeföretag i andra generationen med egen tillverkning av exklusiva, gedigna och kvalitativa smidesprodukter för villor, fastigheter, företag och parkmöbler. För en tid sedan togs ett beslut att öka sin digitala tillväxt och Comdeva blev ett självklart val av partner. 

Comdeva har satt upp en helt ny digital marknadsföringsstrategi med utgångspunkt i Googles sökmotor genom betald annonsering och synlighet på organiska sökresultat tillsammans med en ny, SEO-optimerad och konverteringsoptimerad hemsida. Med dessa insatser så har Siléns Svets & Smide ökat sin digitala tillväxt och omsättning rejält. Engagemanget på hemsidan har fördubblats och antalet förfrågningar och leads har ökat betydligt. På tre månader ökades resultat på affärer med 30% och förfrågningar på balkongräcken med 200%.

Vill du också öka din försäljning? Kontakta oss idag för en kostnadsfri workshop. 

KUNDER VI HJÄLPT SKAPA DIGITAL TILLVÄXT

Våra kunder kommer från olika branscher och är alltifrån start-ups till stora etablerade företag. Gemensamt för alla är viljan och önskan om att växa och utveckla digitala affärer.

RESULTATET +30%

Digital tillväxtstrategi för Siléns Svets & Smide

Comdeva har satt upp en helt ny digital marknadsföringsstrategi med närvaro på Googles sökmotor genom betald annonsering och synlighet på organiska sökresultat tillsammans med en ny hemsida. Med dessa insatser så har Siléns Svets & Smide ökat sin digitala tillväxt och omsättning rejält. Engagemanget på hemsidan har fördubblats och antalet förfrågningar och leads har ökat betydligt.