SVENSKT AVLOPP

line22

Vi är Svenskt Avlopps digitala partner

"

Vi använder Comdeva operativt i det digitala arbetet med sökordsoptimering och marknadsföring i sociala medier. Under de tre år vi har arbetat med Comdeva har vi dubblat trafiken in på vår sajt varje år så jag kan verkligen rekommendera Comdeva AB."

Johan Riesten, Grundare Svenskt Avlopp

UTMANINGEN

line

För några år sedan startades Svensktavlopp.se av entreprenörer inom vatten och avloppsbranschen.

Syftet var att digitalisera en affär som omfattar såväl ansökningsprocesser mot kommuner, flöden av material och entreprenadföretag.

Grundarna till bolaget vände sig till oss för att få hjälp att skapa en digital process, etablera e-handels flöden och arbeta med trafikskapande åtgärder. Svensktavlopp.se växer nu snabbt och vi på Comdeva har förmånen att vara med i projektet och arbeta operativt som stöd i processen.

Svenskt avlopp

KUNDER VI HJÄLPT SKAPA DIGITAL TILLVÄXT

Våra kunder kommer från olika branscher och är alltifrån start-ups till stora etablerade företag. Gemensamt för alla är viljan och önskan om att växa och utveckla digitala affärer.

RESULTATET +100%

I nära samarbete med Svensktavlopp.se så arbetar vi löpande som deras strategiska rådgivare. Vi är även med och stöttar bolaget inom den operativa delen med allt ifrån sökmotoroptimering, social media strategi och med utveckling av frontend, UX analyser och A/B tester i syfte att öka konverteringen på deras E-handel.

Vårt arbete har gjort att Svensktavlopp.se har dubblat sin trafik in på sajten varje år och en betydligt stor ökning i antal konverteringar.