comdevas logotyp
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Så hjälpte vi Askungenkliniken öka försäljningen med 600%

I september hjälpte vi Askungenkliniken att skapa 600% fler bokningar på två stycken tjänster i jämfört med föregående månad.

I början av september lanserades nya askungenkliniken.se med ett uppdaterat ansiktslyft, ux-design, seo och innehåll. Genom en digital strategi med verktyget Meta, har vi drivit trafik till den nya sidan och konverterat en hög andel av besökarna till betalande kunder. Tillsammans med ägaren Jenny tar vi fram mål, kampanjer och aktiviteter. Ett sömlöst, nära samarbete som ger resultat.

”Jag har valt att tagit hjälp av Comdeva för snabbare nå ut med information om nya behandlingar vi numera utför med olika typer av apparatur. Jag har inte tidigare lagt så mycket krut på den typen av marknadsföring, men eftersom jag vill nå ut snabbare med våra nyheter och även få hjälp med statistik på kampanjer var Comdeva en självklar lösning. De har också hjälpt mig med ny hemsida för att optimera Google sökningar. Det känns jättespännande att se fortsättningen på fortsatt samarbete”

– Mvh Jenny Nylund

Beställ kostnadsfri SEO-analys här

Se våra tjänster

Dela inlägget

comdeva-andreas-olssen

Hitta vägen framåt med oss.

Andreas Olssén

comdeva-andreas-olssen

Relaterade inlägg

1. Tredjepartsdata försvinner  När tredjepartsdata försvinner innebär det stora förändringar för digital marknadsföring

Sitter ni precis som vi mitt i budgetarbetet inför 2024? Då har vi

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Kontakta oss