comdevas logotyp
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Trick or treat? Glad Halloween från Comdeva

I stundande högtid tänkte vi på Comdeva passa på att önska er en Glad Halloween! Hur kan vi prata om marknadsföring och tillväxt under halloween undrar kanske ni? Vi får ofta frågan om vad våra bästa ”knep” är, därför tänkte vi berätta om våra bästa tricks och självklart dela med oss av ett härligt treat till er. Under november erbjuder vi en kostnadsfri seo-analys, ta tillfället i akt att få en överblick av ert nuläge gentemot konkurrenternas.

Våra bästa tricks

Utan inbördes ordning. Vi vill alltid hitta arbetssätt för att effektivisera och kvalitetssäkra våra leveranser, dessa är några vi har nytta av!

AI: Utnyttja AI för att skapa utkast till annonser, infomail, årsrapporter och verksamhetsberättelser.

Sökordsplanerare: Använd sökordsplanerare som SEM-rush, Googles keyword planner, ahrefs eller liknande verktyg för att hålla koll på konkurrenterna och din egen utveckling.

UGC: User generated content handlar om att skapa marknadsföring som är realistisk, trovärdig och användarorienterad. De bästa kampanjerna besvarar användarens frågor i ett genuint och naturligt format.

Schemaläggning: Använd verktyg som Hootsuite, Later, Mailchimp, Salesforce eller Hubspot för att producera och schemalägga innehåll till optimal sändningstid.

Förstå dina kunder: Lär känna kunden, kundens kunder och deras verksamhet in-och utantill, det är så du förstår hur du ska lösa deras problem.

Video: De allra flesta annonsplattformar premierar videoannonser. Algoritmerna säger att videoannonser skapar högre användarupplevelse.

Beställ kostnadsfri SEO-analys här

Se våra tjänster

Dela inlägget

comdeva-andreas-olssen

Hitta vägen framåt med oss.

Andreas Olssén

comdeva-andreas-olssen

Relaterade inlägg

1. Tredjepartsdata försvinner  När tredjepartsdata försvinner innebär det stora förändringar för digital marknadsföring

Sitter ni precis som vi mitt i budgetarbetet inför 2024? Då har vi

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Kontakta oss