comdevas logotyp
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Säg hej till Linda! 👋

linda-kvarnstrom-e-commerce-manager-pa-comdeva

Direkt influgen från Nya Zeeland. En entreprenör som sålt miljoner meter sporttejp på nätet. Lär känna Linda Kvarnström. Linda har en bakgrund inom e-handel med sport- och kinesologitejp. Efter att ha bott på Nya Zeeland i sex år blev hon involverad i rugby och märkte att tejpen som rugbyspelare använde inte fanns i Europa. Hon och sambon startade e-handel och säljer till klubbar och landslag i Sverige. Linda upptäckte hur komplext och spännande e-handel är och vidareutbildade sig därför till e-commerce manager. Men vad innebär det egentligen? Hur ser en dag ut på jobbet för en e-commerce manager på Comdeva?

Vad är det bästa med ditt jobb?

Enkelt, variation. Och att man konstant får lära sig nya saker.

Vad är den största utmaningen då?

Samma sak, en dag är inte den andra lik.

Har du någon dold talang?

I så fall har jag inte upptäckt den än, jag testar fortfarande nya saker. Vi möts nog inte på planen i alla fall (om de inte har vingar…) ✈️

Hör Linda berätta om en dag med oss 👇

”En Fredag på Comdeva är en balans mellan utveckling och kreativitet”

Idag började min morgon på kontoret traditionsenligt med fredagsfrukost. Fredagsfrukosten är en av våra staples på Comdeva där vi samlas för en chans att umgås, snacka helgplaner och ladda upp inför en produktiv dag. Avokadomackan är något vi inte tummar på med lätthet här på Comdeva. ALLT analyseras; kvalitet, mognadsgrad och kanske framförallt förberedelsen och presentationen. Hur skär du upp din avokado? Vi har upptäckt att alla har sin unika stil. Andreas verkar ha bäst teknik, om vi frågar majoriteten…


Efter frukosten deltog jag i vår ”Growth Hour”, en tillägnad stund där vi utforskar och diskuterar nya trender och förändringar i vår bransch. Det är en tid för lärande och reflektion, vilket är avgörande för vår kontinuerliga professionella utveckling och för att hålla oss uppdaterade med branschens dynamik. På sista tiden har det blivit mycket AI!


Därefter hade jag ett viktigt möte i min roll som e-commerce manager för Svenskt Avlopp. Här jobbar jag brett med allt det digitala för att stötta organisationen i allt från att utveckla processer och arbetssätt, till att utveckla e-handeln och optimera annonseringen. Just idag handlar mitt arbete om att delta på ett möte med en leverantör. Där kan jag i min roll utveckla samarbetet, kravställa material och utveckla långsiktiga samarbeten.


Innan lunch går jag igenom mina kunders Google Ads-kampanjer. Mitt fokus ligger på att säkerställa att alla kampanjer följer den fastställda budgeten och fortsätter att leverera solida resultat. Detta är en kritisk del av mitt arbete, där noggrann uppföljning och optimering spelar en stor roll för att hela tiden utveckla affären och bidra till positiva, kort- och långsiktiga resultat.
Efter en trevlig lunch med kollegorna där helgplaner, receptutbyten och julbordssnack följer varandra tar vi tag i eftermiddagen.

Svenskt Avlopps veckomöte betas av med en leadsgenomgång och kvalitetsuppföljning. Mötet är en viktig punkt på schemat för att samla ihop oss, dela insikter och planera för framtiden. Vi fokuserar på vad som har fungerat bra, lär oss av våra utmaningar och ställer in riktningen för kommande vecka.
Avslutningsvis ägnade jag eftermiddagen åt att uppdatera produkter och planering. Det innebar att prioritera uppgifter, sätta upp mål och säkerställa att vi är beredda på att möta nya utmaningar och möjligheter.

Jag går hem fredag eftermiddag, redo för en ny vecka på Comdeva!

Vill du prata med Linda om din e-handel? Kontakta Linda

Dela inlägget

comdeva-andreas-olssen

Hitta vägen framåt med oss.

Andreas Olssén

comdeva-andreas-olssen

Relaterade inlägg

Möt Princesa, med många års erfarenhet inom mode- och textilbranschen. När hon inte

I stundande högtid tänkte vi på Comdeva passa på att önska er en

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Mer än bara insikter

Prenumerera på vårt tillväxtbrev! 

Vi bjuder på spaningar inom marknadsföring och digital affärsutveckling, kundcase och en inblick i livet på Comdeva.

Kontakta oss