Digital MARKNADSFÖRING

För dig som vill ligga i framkant.

Genom att arbeta med digital marknadsföring kan man som företag på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt sälja produkter och tjänster, såväl som att stärka ditt företags varumärke. 

VARFÖR DIGITAL MARKNADSFÖRING ?

För att lyckas med att stärka ditt företags varumärke och sälja en produkt eller tjänst kan du ta hjälp av digital marknadsföring. Denna typ av marknadsföring kan utföras på olika nivåer på exempelvis sociala medier, webbplatser, Google, bannernätverk etc. Oavsett hur du väljer att marknadsföra företaget så vill man nå ut till sin befintliga och potentiella målgrupp och att de ska veta vad du erbjuder samt vilka behov du kan tillgodose dem.

Är du påväg att öppna upp en e-handel, vill synas i sociala medier eller ska lansera en ny produkt eller tjänst? Tillfällen när digital marknadsföring är viktig att arbeta med är många och handlar främst om vilka strategier och mål som ditt företag arbetar mot. Vilken sorts digital marknadsföring man ska välja beror mycket på vad ni säljer, mål med annonsering, vilka kanaler er målgrupp befinner sig i, budget och viktigaste av allt - hur marknadsföringen ska hjälpa till för att nå ditt företags övergripande uppsatta mål.

business-5475661_1920

SEO

Det arbete vi utför på webbplatsen för att ditt företag ska synas högt upp i sökresultatet organiskt. Vi skriver ur ett SEO perspektiv och ger ett värdefullt innehåll till dina webbplatsbesökare. 

SEM

Refereras till betald annonsering i sökmotorerna. Vi undersöker vilka sökord och områden som är viktiga för ditt företag och hjälper till att skapa, sprida, utvärdera och förbättra din annonsering.

CONTENT MARKETING

Vi planerar och utformar aktiviteter för att generera/öka antalet leads till ditt företag.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Vi hjälper ditt företag att synas samt nå era uppsatta mål med hjälp av olika sociala medier. Detta innefattar allt från att annonsera på Facebook, Instagram, Youtube, TikTok, Pinterest och Linkedin.

GENERERA LEADS

Vi planerar och utformar aktiviteter för att öka antalet leads och potentiella kunder till ditt företag.